• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Hier moet u op letten bij het inhuren van een verhuisservice

  Particuliere verhuizingen

  Verhuisservice inhuren? Hier moet u op letten

  Hoeveel meer spullen u in huis heeft dan u denkt, wordt vaak duidelijk bij een verhuizing. Het op en neer tillen van een complete inboedel is vaak dan ook een hele klus. Goed vanuit de knieën tillen schiet er dan ook weleens bij in en daardoor schiet het er ook weleens bij in. Indien u uw vrienden en/of familie niet lastig wilt vallen met deze klus, is het een mogelijkheid om een verhuisservice in te huren. Maar omdat de ene verhuisservice de andere niet is, is het verstandig om op enkele zaken te letten bij het inhuren van een verhuisservice. In dit artikel leest u er alles over.

  De hoeveelheid m³

  Omdat u natuurlijk het liefst uw gehele inboedel in een keer verhuist, is het verstandig om uit te zoeken hoeveel kubieke meter (m³) aan opslagruimte die u nodig heeft. Er zijn gelukkig meerdere manieren om dit aan te pakken. U kunt in eerste instantie zelf aan de slag gaan met meten in de lengte, de breedte en de hoogte. Er zijn echter meer eenvoudige manieren om dit aan te pakken. Zo hebben veel verhuisservices een zogenaamde ruimtecalculator waarmee je eenvoudig en accuraat op meet hoeveel ruimte uw inboedel nodig heeft. Ook bieden sommige verhuisservices de optie dat er een medewerkers bij u langskomt om een goede inschatting te geven. Dit voorkomt dat u onnodig veel opslagruimte huurt en dus onnodige kosten maakt.

  Controleer de kosten

  Dat bij het inhuren van een verhuisservice kosten komen kijken is natuurlijk logisch. Het zal u ongetwijfeld opvallen dat de kosten per verhuisservice enorm kunnen verschillen. Dit komt vaak doordat verschillende bedrijven verschillende onderdelen onder de prijs laten vallen. Vraag daarom altijd bij een verhuisservice na welke diensten onder de kosten vallen en welke niet. Vraag bijvoorbeeld na of het bedrijf werkt met een alles-in-één-prijs, een uurtarief of een nachtcalculatie. Sommige verhuisservices zijn in het weekend duurder dan doordeweeks en sommige anderen hanteren weer een eigen risico. Vraag daarom een offerte aan bij de verhuisbedrijven die u overweegt. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

  Bereid u voor op schade

  Hoe kritisch u het bedrijf naar keuze ook heeft beoordeeld, u heeft nooit een garantie van de volle 100% dat alles vlekkeloos verloopt. De waarheid is dat ongelukken nu eenmaal gebeuren en er altijd (per ongeluk) spullen kapot kunnen gaan. Pak uw spullen daarom altijd zo goed mogelijk in met noppenfolie of in speciale verhuisdekens. Controleer ook altijd in hoeverre het bedrijf waarmee u in zee gaat, verantwoordelijk is voor eventuele schade. Door ook even uw eigen inboedelverzekering te raadplegen, weet u zeker dat u straks geen ruzie krijgt met uw gekozen verhuisbedrijf.

  Lees de recensies

  Recensies spreken vaak boekdelen. Lees daarom altijd goed de recensies na van het bedrijf in kwestie. Let er hierbij op dat er meer dan genoeg bedrijven (in bijna elke branche) zijn die neprecensies plaatsen of negatieve recensies verwijderen. Raadpleeg daarom altijd onafhankelijke websites. Daar kunt u er van uit gaan dat deze recensies door echte mensen zijn geplaatst en echte ervaringen representeren. Een kleine moeite die u straks veel ellende kan schelen.

  Kies voor CleverMovers

  Staat u op het punt te gaan verhuizen en zoekt u een goede en betrouwbare verhuisservice? Schakel dan de professionele service in van CleverMovers! Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten verhuisdiensten.
  Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden om uw verhuizing uitstekend te laten verlopen. Onze ruime ervaring met zowel zakelijke als particuliere verhuizingen, maakt dat wij u op alle fronten kunnen helpen. Voor een gratis, vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 085-0606625. Ook kunt u een email sturen naar info@clevermovers.nl, of het contactformulier op onze website invullen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.