OPSLAG RUIMTES VAN CLEVER MOVERS

Er zijn situaties waarin uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Een verbouwing in uw huis of op kantoor of uitgestelde oplevering van uw woning bijvoorbeeld. Een tijdelijk verblijf in het buitenland is ook een mogelijkheid. In die gevallen kunnen wij u helpen. Bij Clever Movers huurt u voordelige en veilige opslagruimte voor de tijdelijke of langdurige opslag van je inboedel. Wij hebben speciaal voor u een loods ter beschikking waarin u alles wat u maar wilt kwijt kunt. Uw inboedel is bij ons altijd in veilige handen.

Ook inboedel of huisraad dat je tijdelijk niet gebruikt, kan thuis behoorlijk in de weg staan. Dit ruimtegebrek nemen veel mensen lang voor lief. Alleen soms heb je letterlijk en figuurlijk toch echt wat extra ruimte nodig. Het opslaan van meubels, huisraad, een verzameling of apparaten ligt dan voor de hand.

Inboedelopslag biedt vele voordelen. Heeft u minder belangrijke spullen die u voor een korte tijd moet opslaan? U kiest zelf de hoeveelheid ruimte en de huurperiode. Door de geacclimatiseerde ruimte waarin loods zich bevindt, blijft uw inboedel onbeschadigd.
De opslag is 24 uur per dag bewaakt en wordt in de gaten gehouden via een camerasysteem. Heeft u met spoed iets uit de opslagbox nodig? Dit is geen probleem, u beslist zelf wanneer u gaat laden of lossen.

Wanneer u opslag huurt bij Clever Movers is het voordeel dat de verhuizers alles tegelijk ophalen Γ©n kunnen retourneren wanneer u weer klaar bent om uw inboedel te ontvangen. Er komen alleen mensen onder toezicht en voorwaarden in de loods. Niemand kan zomaar in de buurt van uw bezittingen komen. Daarnaast betaalt u alleen de ruimte die u gebruikt!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft inboedelopslag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-0606625 of via info@clevermovers.nl voor alle mogelijkheden. Clever Movers staat voor u klaar.

DIENSTEN

Clever Movers

CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Wij streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer voor ons dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door onze professionele manier van werken ontnemen wij u van alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Call Now Button