WIE ZIJNΒ WIJ?

Clever Movers is een jong bedrijf met jarenlange ervaring in het verhuizen van particuliere woningen en zakelijke locaties in de randstad. Wij zijn een professioneel familiebedrijf die altijd met u mee denkt. Clever Movers zorgt dat u tijdens de verhuizing geen stress heeft. Voor de verhuizing kunnen wij desgewenst langskomen om samen een verhuisplan op te stellen. Zo weet u precies wat er wanneer gebeurd. Neem tijdig met contact met ons op zodat wij onze service optimaal voor u kunnen uitvoeren.
Bel ons op: 085 – 0606625 of mail ons op info@clevermovers.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

DownloadΒ hierΒ de algemene voorwaarden van Clever Movers

WAAROM CLEVERMOVERS?

  • Wij zijn expert in verhuizen. Onze jarenlange ervaring en slimme aanpak zorgt dat u kunt genieten van de scherpste prijzen.
  • Wij verhuizen veilig. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze focus ligt bij het veilig vervoeren van (kostbare) items. We gebruiken de beste verpakkingsmaterialen die specifiek geschikt zijn voor uw inboedel.
  • Scherpe prijzen. We geven u de mogelijkheid om zo duidelijk mogelijk aan te geven waaruit uw inboedel bestaat. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte in uw inbox met de scherpste tarieven in Nederland.
  • Wij denken aan alles. We denken graag over alles wat nodig is om de verhuizing zo soepel mogelijk te doen verlopen. Denk aan het beschermen van vloeren of extra dozen meenemen.
  • Ons team bestaat uit betrouwbare en professionele heren die kwaliteit leveren en respectvol zijn. U heeft geen tuig over de vloer.
Clever Movers

Scherpe tarieven

Clever Movers doet er alles aan om de beste waarde te bieden voor uw verhuizing. Met kennis, ervaring en betaalbare tarieven voor al onze hoogwaardige verhuisdiensten kunnen wij u begeleiden bij het totale verhuisproces.

Clever Movers

Zorgeloosheid

Wij bij Clever Movers weten dat verhuizen één van de meest stressvolle dingen is. Wij zijn hier om u te ontzorgen en de verhuizing in goede banen te leiden. Wij verhuizen slim, snel en zonder stress.

Clever Movers

Veiligheid

Verhuizen kan meer met zich meebrengen dan u denkt. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u assisteren met het voorbereiden en inpakken. Geen zorgen, al het zware til-, trek en duwwerk, doen wij.

Clever Movers

Flexibel

Heeft u specifieke wensen? Strakke deadlines of moet het verhuisproces in meerdere delen gebeuren? Neem graag contact met ons op en wij denken altijd met u mee.

Clever Movers

Vakkundig

Onze verhuizers zijn experts in het verhuizen omdat we het inpakken volledig onder de knie hebben. Voor elk artikel hebben wij een gespecialiseerde aanpak om een veilige aankomst op uw nieuwe locatie te garanderen.

Clever Movers

CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Wij streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer voor ons dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door onze professionele manier van werken ontnemen wij u van alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Call Now Button