PARTICULIERE VERHUIZINGEN VAN CLEVER MOVERS

U gaat verhuizen! Naar een andere stad of juist gewoon om de hoek? Dan zou dit weleens een stressvolle periode in uw leven kunnen zijn. U kijkt op tegen alle aspecten die bij de verhuizing komen kijken en u bent het overzicht helemaal kwijt. Maakt u zich vooral geen zorgen, bij Clever Movers ben u aan het juiste adres wanneer het aankomt op particuliere verhuizingen van elk formaat.

Het verhuizen zelf kan erg chaotisch en overweldigend zijn en het voelt vaak als een hele grote klus. Dit is de reden waarom u voor Clever Movers kiest. Wij ontstressen, ontzorgen en helpen u met de complete verhuizing van A tot Z. Voorafgaand aan de verhuizing kunt u op ons digitale inventarisatie formulier invullen waar uw inventaris uit bestaat, op deze manier hebben wij voorafgaand aan de verhuizing een duidelijk overzicht van wat en hoeveel er verhuisd moet worden. U ontvangt binnen 24 uur een overzichtelijke offerte, geheelΒ  op maat gemaakt volgens uw ingevoerde gegevens.
Na uw akkoord kan de verhuizing worden ingepland. Wanneer u dit wenst biedt Clever Movers een breed scala aan extra diensten die uw verhuizing nog makkelijker zullen maken. Denk hierbij dan aan een inpak-, demontage en installatieservice. Deze diensten kunt u altijd achteraf nog toevoegen aan uw bestaande offerte. Bij Clever Movers is alles mogelijk!

 

Door onze jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche biedt Clever Movers altijd maatwerk van kwaliteit. Elke verhuizing is per slot van rekening weer anders. Wij bieden u een persoonlijke en passende oplossing aan. Clever Movers doet er alles aan om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen.

Wilt u eens doorspreken wat Clever Movers voor u kan betekenen tijdens uw particuliere verhuizing? Ook dit is mogelijk. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 085 – 0606625 of stuur ons een mail op info@clevermovers.nl

DIENSTEN

Clever Movers

CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Wij streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer voor ons dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door onze professionele manier van werken ontnemen wij u van alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Call Now Button