• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Verhuisbedrijf Utrecht

  CleverMovers werkt efficiënt en ontzorgt

  CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf dat in Utrecht en door heel Nederland verhuizingen verzorgt. Verhuizen betekent voor ons veel meer dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Wij hechten groot belang aan kwaliteit en richten ons op een uitstekende dienstverlening.

  Door onze professionele manier van werken brengen wij structuur aan. Zo verloopt alles gecontroleerd en vermijden we hectiek en stress. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. CleverMovers verhuist in Utrecht al uw spullen efficiënt en naar volle tevredenheid.

  Verhuisbedrijf Utrecht

  Een verhuisservice van hoge kwaliteit

  CleverMovers heeft jarenlange ervaring in verhuizingen. Jaarlijks doet ons verhuisbedrijf meer dan 700 verhuizingen en 300 ontruimingen. We werken uitsluitend met professionele en ervaren verhuizers die precies weten hoe uw verhuizing in Utrecht het meest efficiënt verloopt. Zo wordt uw verhuizing altijd vakkundig en veilig uitgevoerd. Onze gekwalificeerde vakmensen helpen u graag met het demonteren en weer monteren van uw meubilair, het inpakken en uitpakken van dozen en het bezemschoon opleveren van uw woning. Daarbij bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wij hechten namelijk aan de hoge kwaliteit van onze verhuisservice.

  Hulp nodig? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan!

  Alle soorten verhuizingen in Utrecht en daarbuiten

  Het maakt niet uit om wat voor een verhuizing het gaat, klein of groot, CleverMovers is er voor u. Ook de afstand maakt niet uit; binnen Utrecht zelf, maar ook door heel Nederland en zelfs van en naar landen door heel Europa. Als verhuisbedrijf verzorgen wij:

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

  Uw verhuizingen op maat

  Geen verhuizing is hetzelfde. Daarom bespreken we bij CleverMovers graag eerst met u de mogelijkheden die ons verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving biedt. Onze verhuisadviseur brengt uw behoeften in kaart en stelt een verhuisplan op. Dit doet de adviseur natuurlijk samen met u. Wij zijn flexibel en passen ons graag aan uw wensen aan.

  De voordelen van ons verhuisbedrijf

  Gaat u verhuizen? Kies dan voor CleverMovers. Het maakt niet uit of ons verhuisbedrijf in Utrecht of ook daarbuiten wilt inzetten. Onze voordelen:

  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging
  • All-in verhuisservice
  • Nette, servicegerichte verhuizers
  • Vakkundig, professioneel & flexibel
  • Kleine en grote verhuizingen door heel Nederland

  Verhuisservice Utrecht

  Scherpe prijzen

  Bij CleverMovers hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ook niet over de kosten van uw verhuizing binnen, vanuit of naar Utrecht. Bij ons kunt u altijd een hoogwaardige dienstverlening verwachten. Vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven. Nadat u de offerte bevestigd heeft, kunnen we beginnen met verhuizen wanneer het u schikt. Het aanvragen van de offerte voor uw verhuizing is gratis en vrijblijvend.

  Contact opnemen met CleverMovers

  Gaat u verhuizen vanuit, naar of binnen Utrecht en wilt u onze verhuizers inhuren? CleverMovers bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw verhuizing. Ook voor een gratis, vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-0606625. E-mailen is ook mogelijk. Stuur uw e-mail naar info@clevermovers.nl. Of vul het contactformulier op deze website in. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.