• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Verhuisbedrijf Zoetermeer

  Efficiënt verhuizen met CleverMovers

  CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf dat in Zoetermeer en alle andere plaatsen in Nederland actief is. Bij ons staat kwaliteit voorop. Voor ons is verhuizen dan ook veel meer dan het verplaatsen van spullen van A naar B.

  Doordat wij structureel werken, verloopt alles gecontroleerd. Hiermee vermijden we hectiek en stress. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. CleverMovers verhuist al uw spullen vanuit, naar en in Zoetermeer. Efficiënt, zonder stress en naar volle tevredenheid.

  woningontruimingen

  Verhuisservice van een hoge kwaliteit

  CleverMovers heeft jarenlange ervaring met verhuizen in Zoetermeer en heel Nederland. We werken uitsluitend met professionele en ervaren verhuizers die precies weten hoe uw verhuizing het meest efficiënt verloopt. Onze gekwalificeerde professionals helpen u zowel met het demonteren en weer monteren van uw meubilair, als het in- en uitpakken van dozen en het bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand. Jaarlijks doet ons verhuisbedrijf meer dan 700 verhuizingen en 300 ontruimingen. We vinden de hoge kwaliteit van onze verhuisservice erg belangrijk. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie.

  Hulp nodig? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan!

  Alle soorten verhuizingen in Zoetermeer

  CleverMovers helpt u met uw verhuizing in Zoetermeer, om wat voor een soort verhuizing het ook gaat. Ons verhuisbedrijf komt naar u toe en brengt uw spullen naar elke gewenste plaats in Nederland. Of omgekeerd natuurlijk. Verhuizen van of naar andere landen in Europa is ook mogelijk. Wij hebben veel ervaring met de volgende soorten verhuizingen:

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

  Verhuizingen op maat

  Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Daarom bespreken we bij CleverMovers eerst met u de mogelijkheden die ons verhuisbedrijf in Zoetermeer aanbiedt. Onze verhuisadviseur brengt samen met u uw behoeften in kaart. Vervolgens stelt hij een verhuisplan op. Wij zijn flexibel en daarom passen we ons graag aan uw wensen aan. Zo verloopt uw verhuizing precies zoals u dat graag wilt.

  De voordelen van ons verhuisbedrijf

  CleverMovers biedt u veel voordelen. Of ons verhuisbedrijf nu in Zoetermeer of in een andere plaats helpt met verhuizen. Bij ons profiteert u altijd:

  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • All-in verhuisservice
  • Volledige ontzorging
  • Nette, servicegerichte verhuizers
  • Vakkundig, professioneel en flexibel
  • Kleine en grote verhuizingen door heel Nederland
  • Ruim 10 jaar ervaring

  Particulier verhuizingen

  Scherpe prijzen

  Bij CleverMovers hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw verhuizing. Bij ons krijgt u namelijk een hoogwaardige dienstverlening tegen een scherpe prijs. Nadat u de offerte bevestigd heeft, beginnen we met verhuizen wanneer het u past. Het aanvragen van de offerte voor uw verhuizing in Zoetermeer of daarbuiten is gratis en vrijblijvend.

  Contact opnemen met CleverMovers

  Gaat u verhuizen en wilt u ons verhuisbedrijf in Zoetermeer inhuren? CleverMovers bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw verhuizing vanuit, naar of binnen deze plaats. Voor een gratis, vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. U bereikt ons verhuisbedrijf telefonisch op 085-0606625. Een e-mail stuurt u naar info@clevermovers.nl of u vult het contactformulier op deze website in. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.