• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Verhuistips

  Adreswijziging doorgeven

  Zorg ervoor dat de instanties op de hoogte zijn van je verhuizing, zodat er straks geen post meer komt op het oude adres.

  Afmetingen

  Meet de grote meubels op en houd rekening met de deuren en ruimtes van je nieuwe woning. Zorg dat alles naar binnen kan of bedenk alvast een alternatief. Uiteraard helpen we je graag hiermee.

  Apparatuur

  Wanneer je de originele dozen hebt bewaard kun je deze goed gebruiken. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen en zijn vaak voorzien van schokdempers.

  Begin op tijd

  Begin minimaal drie maanden van te voren. Je hoeft dit niet intensief te doen, maar dat je alvast begint aan je planning. Het maken van een checklist kan je goed op weg helpen.

  Brandbare spullen

  Verpak deze apart en sluit de dozen niet geheel af. Het is dan ook verstandig duidelijk op de doos te vermelden dat het hier bijvoorbeeld gaat om chemische schoonmaakmiddelen.

  Checklist

  Maak naar aanleiding van deze tips een checklist. Zo kun je alles simpelweg afvinken en voorkomt het onnodige onrust.

  Demontage

  Bij het demonteren van de meubels is het verstandig de onderdelen en de schroeven samen te verpakken. Je kunt de schroeven bijvoorbeeld d.m.v. tape op het meubel plakken.

  Garderobe

  Het vervoeren van kleding zonder deze te kreuken is uiteraard mogelijk! Hier zijn speciale garderobedozen voor. Je hangt je kleding dan simpelweg op. Mocht je ze achteraf toch willen strijken, dan is het ook mogelijk om deze te verpakken in vuilniszakken.

  Gewicht verhuisdozen

  Zorg ervoor dat de dozen niet te zwaar zijn. Houd maximaal 20kg aan. Zo voorkom je rugklachten voor jezelf als voor onze verhuizers.

  Kwaliteit verhuisdozen

  Vermijd oude versleten verhuizdozen. Groot kans dat deze niet goed vastplakt of kapot scheurt tijdens het sjouwen. Dit levert uiteindelijk alleen maar frustraties op.

  Lampenkappen

  Lampenkappen zijn erg kwetsbaar. Verpak ze dan ook altijd apart in een doos.

  Medicijnen

  Stop de medicijnen in kleine opvallende dozen. Ook is het verstandig de medicijnen apart te houden die gebruikt moeten worden.

  Nummeren

  Voordat je begint, is het verstandig om elke kamer in jouw nieuwe woning te nummeren met een cijfer. Tijdens het inpakken schrijf je deze cijfer op de verhuisdoos waarin de spullen zitten.

  Schematisch uitpakken

  Werk schematisch door je spullen kamer voor kamer uit te pakken. Omdat je in deze periode genoeg rust moet nemen is het dan ook verstandig om eerst met de slaapkamer te beginnen.

  Selectie

  Kijk ruim van tevoren naar je inboedel en besluit wat je werkelijk mee wilt nemen. Neem geen spullen mee wat later toch geen waarde meer heeft.

  Servies

  Je kunt breekbare spullen het beste beschermen door ze te combineren met bijvoorbeeld kleren en/of handdoeken.

  Voorkom beweegbare onderdelen

  Voorkom schade door losse spullen of kasten goed de vast te plakken met tape. Controleer dan ook altijd de lades.

  Vulmateriaal

  Er zijn genoeg creatieve oplossingen om de dozen te vullen met vulmateriaal. Zo kun je propjes oud papier erg goed gebruiken!