VERHUISTIPS &TRICKS

De meest voorkomende problemen bij het verhuizen

De meest voorkomende problemen bij het verhuizen

De meeste mensen houden niet van verhuizen. Het overhoop halen van uw leven en om alles in dozen te moeten inpakken kan een hele grote klus zijn. Wanneer er iets misgaat tijdens de verhuizing kunt u veel stress ervaren. Probeer de volgende problemen de vermijden...

Veiligheidstips die iedereen moet weten tijden het verhuizen

Veiligheidstips die iedereen moet weten tijden het verhuizen

Verhuizen kan moeilijker zijn dan u zou verwachten. Het is vermoeiend werk dat zelfs zou kunnen oplopen tot ernstige verwondingen als u niet voorzichtig bent. Uzelf beschermen tijdens de verhuizing is net zo belangrijk als het beschermen van uw bezittingen. Hier een...

10 Tips om uw verhuizing goed te laten verlopen

10 Tips om uw verhuizing goed te laten verlopen

1. Haal goede verhuisdozen.Verhuizen valt meestal duurder uit dan gewenst. Daarbij moet u denken aan de aanschaf van verhuisdozen. De goede dozen, die niet zomaar uit elkaar vallen zijn dozen die wat duurder zijn. Bel of bestel gebruikte dozen van een erkend...

Scherpe tarieven

Clever Movers doet er alles aan om de beste waarde te bieden voor uw verhuizing. Met kennis, ervaring en betaalbare tarieven voor al onze hoogwaardige verhuisdiensten kunnen wij u begeleiden bij het totale verhuisproces.

Zorgeloosheid

Wij bij Clever Movers weten dat verhuizen één van de meest stressvolle dingen is. Wij zijn hier om u te ontzorgen en de verhuizing in goede banen te leiden. Wij verhuizen slim, snel en zonder stress.

Veiligheid

Verhuizen kan meer met zich meebrengen dan u denkt. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u assisteren met het voorbereiden en inpakken. Geen zorgen, al het zware til-, trek en duwwerk, doen wij.

Flexibel

Heeft u specifieke wensen? Strakke deadlines of moet het verhuisproces in meerdere delen gebeuren? Neem graag contact met ons op en wij denken altijd met u mee.

Vakkundig

Onze verhuizers zijn experts in het verhuizen omdat we het inpakken volledig onder de knie hebben. Voor elk artikel hebben wij een gespecialiseerde aanpak om een veilige aankomst op uw nieuwe locatie te garanderen.

Clever Movers

CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Wij streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer voor ons dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door onze professionele manier van werken ontnemen wij u van alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Call Now Button