• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing?

  Particuliere verhuizingen

  Verhuizen? Gebruik de verhuistips van CleverMovers

  Bij een verhuizing komt er altijd veel op u af. Want verhuizen is meer dan uw spullen van het ene huis naar het andere huis verplaatsen. U moet ook uw verzekeringen aanpassen, de internet- en energieaansluiting en ervoor zorgen dat de tijdschriften waarop u geabonneerd bent voortaan op een ander adres geleverd worden. En dat is nog niet eens alles. Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing? CleverMovers geeft u graag een overzicht, zodat u goed voorbereid uw verhuizing in gaat.

  Praktische tips

  Als u na gaat denken over wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken, is het handig dat u eerst de praktische zaken regelt. Geef bijvoorbeeld ruim op tijd uw adreswijziging door aan de instanties. Doe dit ook aan uw verzekeraars en controleer of u verzekeringen moet aanpassen. Hierbij kunt u denken aan de inboedelverzekering, autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Onderzoek daarnaast of het handig is om uw energiecontract mee te verhuizen of om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. En als u naar een andere plaats of wijk verhuist, is het ook slim dat u vast kijkt naar een nieuwe huisarts, tandarts en apotheek.

  Zorg ervoor dat u alles goed meekrijgt

  Heeft u alle praktische zaken geregeld? Dan kan het verhuizen beginnen. Meet de grootte van de meubels op voordat u de meubels naar de andere woning brengt. Zo kunt u rekening houden met de deuren en met de ruimtes van uw nieuwe woning. Want alles moet natuurlijk wel naar binnen kunnen. Zorg er ook voor dat u alles goed verpakt. Kleding kunt u bijvoorbeeld het best in garderobedozen doen om te voorkomen dat deze kreukt. En apparatuur kunt u beter in de originele dozen vervoeren. Voor brandbare spullen geldt dat u deze beter apart kunt verpakken en dat de dozen niet geheel af moet sluiten. Vermeld ook op de doos wat erin zit. Wilt u weten wat er verder allemaal nog meer bij een verhuizing komt kijken? Bekijk dan meer ons overzicht met verhuistips.

  Verhuizen met CleverMovers

  Wilt u zonder zorgen kunnen verhuizen? Schakel dan CleverMovers in. Ook voor zakelijke verhuizingen! Door onze professionele manier van werken kunnen wij alles gestructureerd en gecontroleerd laten verlopen en u alle hectiek en stress ontnemen. Wij zijn een dynamisch verhuisbedrijf met uitstekende dienstverlening. En dat tegen zéér scherpe verhuistarieven! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 085-0606625. U kunt ook een e-mail sturen naar info@clevermovers.nl.