• Telefonisch contact
 • Gratis offerte aanvragen
  • Openingstijden: Ma t/m vr: 9:00 - 21:00 Za & zo: 9:00 - 18:00
  • Zéér scherpe verhuistarieven
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Nette verhuizers en servicegericht
  • Verhuizen door heel Nederland
  • Volledig ontzorgd

  Woningontruiming: een welkome verlichting

  Particuliere verhuizingen

  CleverMovers specialisten in woningontruiming

  De aanleiding voor een woningontruiming is over het algemeen vervelend. Een naaste overlijdt, iemand wordt uit huis gezet vanwege een huurachterstand of er is sprake van een gedwongen vertrek naar een verpleeghuis. Het leegruimen van de woning komt dan op de naasten of achterblijvers aan. Niet iets waar je op zo’n beladen moment op zit te wachten. Gelukkig kun je deze taak ook uitbesteden aan de specialisten van CleverMovers. Wij zorgen dan voor de woningontruiming, zodat je zelf de tijd hebt voor belangrijker zaken; dat is een zorg minder.

  Denk ook aan jullie eigen welzijn

  Doordat deze gebeurtenissen vaak totaal onverwacht plaatsvinden, heb je ook weinig tijd om dingen te regelen. Het ontruimen van een woning is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Niet alleen vanwege het fysieke aspect en de tijd die het in beslag neemt. Maar ook vanwege het emotionele proces, dat het leegruimen van de woning van een dierbare met zich meebrengt. Ook kan niet iedereen op stel en sprong vrij zijn om te helpen. Wees in zo’n situatie niet bang, om ook aan jezelf en de rest van de familie te denken, en schakel onze hulp in, in de vorm van woningontruiming. Dan zorgen wij dat het geregeld wordt.

  Woningontruiming van CleverMovers: wat houdt het in

  Wanneer je kiest voor woningontruiming door CleverMovers, ruimen wij de woning voor je leeg. Dit gaat in een rap tempo. Want, het leegruimen van een woning gaat een stuk sneller en efficiënter wanneer je niet emotioneel betrokken bent. Bovendien beschikken we over ervaren verhuizers, die respectvol en zorgvuldig met de spullen omgaan. De meubels worden gemonteerd waar dit kan en met zorg vervoerd. De rest wordt netjes ingepakt in dozen en verhuisd. De woning leveren we bezemschoon op.

  Gemak en de beste service

  Onze woningontruiming is niet alleen erg gemakkelijk, we bieden ook uitstekende service. En dat voor heel betaalbare prijzen. Zo heb je meer tijd voor elkaar en voor het regelen van andere dringende zaken.

  Meer weten over woningontruiming door CleverMovers?

  Wil je snel en efficiënt een woning laten leegruimen? Kies dan voor woningontruiming door CleverMovers. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontvang een gratis offerte. We zijn telefonisch bereikbaar op 085-0606625. Maar je kunt ons ook e-mailen via info@clevermovers.nl of het contactformulier op deze website invullen. Vaak heb je binnen 24 uur al een reactie.