ZAKELIJKE VERHUIZINGEN VAN CLEVER MOVERS

Uw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Een nieuw pand met nieuwe kansen. Wat de reden voor uw zakelijke verhuizing ook is, een verhuizing is meer dan het verplaatsen van uw inventaris. Clever Movers denkt mee met wat er allemaal moet gebeuren tijdens de voorbereiding van de verhuizing en tijdens de uitvoering. Zo krijgt u een helder overzicht van de meest efficiΓ«nte manier voor uw zakelijke verhuizing. Alleen met een duidelijk beeld van uw project en een goede voorbereiding van uw verhuizing, zal deze soepel verlopen.

Clever Movers kan alle bedrijfsverplaatsingen aan. Per project wordt er goed gekeken naar de grootte van de verhuizing. Aan de hand van deze analyse wordt er speciaal voor uw project een team samengesteld die in de desbetreffende verhuizing gespecialiseerd is. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de meest vakbekwame verhuizers voor uw project.

Wij kunnen de hele verhuizing overnemen zodat u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijf tijdens de relocatie. Clever Movers weet als geen ander dat u tijdens een relocatie met heel veel andere zaken bezig bent. Als u voor Clever Movers kiest, zorgen wij dat uw verhuizing soepel verloopt zonder dat u daar enige stress door ervaart. Wij gaan uiterst secuur en voorzichtig te werk om te zorgen dat uw inventaris ongeschaad op de nieuwe locatie zal aankomen. Alles zal op de afgesproken tijd worden uitgevoerd en u zult geen onverwachte prijsverhogingen ontvangen. Kiest u voor Clever Movers, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit.

Doordat Clever Movers werkt met een digitaal inventarisatie systeem, zijn alle processen, logistiek en administratief, zo efficiΓ«nt en overzichtelijk mogelijk. Door deze digitalisering heeft Clever Movers duidelijk zicht op alle lopende procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus, wat zich vervolgens weer uit in scherpe offertes die per project volledig op maat zijn gemaakt.

 

Wilt u eens doorspreken wat Clever Movers voor u kan betekenen tijdens uw zakelijke verhuizing? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 085 – 0606625 of stuur ons een mail op info@clevermovers.nl

DIENSTEN

Clever Movers

CleverMovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Wij streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer voor ons dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door onze professionele manier van werken ontnemen wij u van alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Call Now Button